In Frankrijk kwamen de mensen massaal op straat, in gele hesjes, voor de stijgende energie prijzen. Kort daarna brandde hun kerk af en niemand die een verband ziet.

In BelgiŽ kwamen onze jonge mensen massaal op straat, hun ongenoegen over het klimaat te uiten en kort daarna wordt het leven van Julie Van Espen beŽindigt. Opnieuw niemand die iets in de gaten heeft.

Newton leerde ons dat voor elke actie er een gelijke maar tegenovergesteld reactie bestaat.

Wat er zich in Frankrijk voordoet wordt beschreven in deel 2. In het kort kan ik nu zeggen dat in het leven alles draait om de relatie man/vrouw. Hierin is de vrouw de belichaming van energie en de man van het levensvuur.

Einstein leerde ons dat materie en energie met elkaar in verband staan dus is de vrouw ook de belichaming van de materie. Laat de materie nu uitgerekend onze planeet zijn en hier loopt het dus allemaal mis.

BelgiŽ is een land waarin het vrouwelijke overheerst en het mannelijke onderdrukt wordt.
Vrouwen wentelen zich knusjes in hun machtspositie maar hebben er geen gedacht van hoe ze zichzelf en onze hele samenleving vernietigen door hun mentaliteit. De man is niet opgewassen tegen het destructieve geweld van de vrouw. Radeloos en machteloos verzetten mannen zich tegen hun onderdrukking en de zwaksten onder ons gaan over tot wanhoopsdaden. Het mannelijke wordt onderdrukt omdat het vrouwelijke er doodsbang voor is.

Het overlijden van Julie confronteert ons nu met onze angsten voor het mannelijke. Vermits wij, hardleerse mensen, niet vatbaar zijn voor reden en onszelf verloochenen moet de weg van loutering gevolgd worden. Door loutering zullen we onze angsten op lange termijn uiteindelijk dan toch overwinnen. Als angst verdwijnt komt liefde in de plaats. De weg van loutering is echter een lange weg die vele eeuwen in beslag neemt en er zullen nog vele Julies geofferd moeten worden.

Hoeveel ellende moet er nog over ons heen komen alvorens we de moed kunnen opbrengen naar onszelf te kijken ? Laat het offer van Julie het laatste zijn dat we nodig hebben gehad onze ogen te openen. Leer in deel 1 hoe het allemaal werkelijk in elkaar zit. Deze documenten zijn mijn conclusie na een 25 jaar lange studie.
kracht-van-de-mens-1.pdf kracht-van-de-mens-2.pdf
Contact